Kiired kodused jäätised

Soojad ilmad on lõpuks kohal! Just nüüd on parim aeg teha ise jäätiseid! Gemossi kauplusest leiate kõik vajaliku jäätiste valmistamiseks. Alates vormidest kuni jäätisepulkadeni.

Siin mõned väga suvised retseptid:

Mustika jäätis: 300 g mustikaid 40ml vahtrasiirupit 1 sp sidruni mahla 1 apelsini koor riivituna 250 g kreeka jogurtit Pange kõik koostisained, välja arvatud jogurt, mikserisse. Segage. Lisage jogurt ja asetage valmis segu jäätise vormidesse ja külmutage.

Mango jäätis: 400 g väga küpset mangot või Monin´i mango püreed 1 sidruni koor riivitult 40 ml sidrunimahla 40-80 ml suhkruoo siirupit 1 sp vanilliekstrakti Pange kõik koostisained mikserisse ja segage hoolikalt. Asetage valmis segu jäätise vormidesse ja külmutage.

Maasika jäätis: 250 g maasikaid 3 sp laimi- või sidrunimahla 50g vahtra- või suhkruroo siirup 1 sp vanilliekstrakti 350 g väga paksu ja kreemiat kreeka jogurtit Pange kõik koostisosad, välja arvatud jogurt, mikserisse ja segage hoolikalt. Lisage jogurt ja segage veel kord. Seejärel asetage segu jäätise vormidesse ja külmutage

Retseptid ja fotod(Sony a7s):Signe Meirāne. Koostöös Silikomart'iga

atrais_vasaras_saldejums_sm_sm_fotor.jpg (279,07 KB)

divi_saldejumi_rimigardezi_maijs2017_sm_sm_1.jpg (184,89 KB)

divi_saldejumi_rimigardezi_maijs2017_sm_sm_21.jpg (156,76 KB)