KÕIK UUDISED

DESSERT LAB: makroonide valmistamine

Makroonid on õhulised täidisega mandliküpsised, mille ajalugu ulatub tagasi 16. sajandi Prantsusmaale. Need kaunilt elegantsed maiustused on võitnud paljude südamed, kuid samas kogunud kuulsust ka väga keerulise küpsetisena, mille õnnestumises kunagi kindel olla ei saa. Makroonimeister Arina Bojetskaja õpetab praktilises meistriklassis, kuidas neid hõrke küpsiseid valmistada.

MEISTRIKLASS TOIMUB:

23.01, 12.00-15.00 (vene keeles) - osta pilet koolitusele siit

24.01, 10.00-13.00 (eesti keeles) - osta pilet koolitusele siit.

Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn

 

Mõlemas meistriklassis on vaid 9 kohta, koha koolitusel garanteerib ostetud pilet. 

Koolituse teemad:

  • Makroonide valmistamine algusest lõpuni
  • Toorained ja töövahendid
  •  Põhilised vead ning nende vältimine
  • Kuidas tunda ära täiuslik makroon
  • Aastate jooksul kogunenud nipid ja trikid

Koolitusel õpid, kuidas valmistada:

  • Makroonid Itaalia beseega
  • Vaarikakreem
  •  Pistaatsiakreem
  • Vana Tallinna kreem

Iga osaleja saab endaga koolituselt kaasa:

  • Teooriafaili koos kasulike linkidega õigetele toodetele
  • Koolitusejärgselt veel 2 veebikonsultatsiooni, kus koolitaja iseseisvalt tehtud makroone analüüsib ning soovitusi jagab
  • 10 makrooni

Koolitus toimub väikeses grupis, korraga saab koolitusel osaleda kuni 9 inimest.

Meistriklass toimub eesti keeles. Venekeelse koolituse kohta loe siit.
Osalustasu 68.11 €.

Kohtume Gemoss stuudios!

KOOLITAJA