Uudised ja sündmused
Jälgi uudiseid ja ole esimesena kursis uute teenuste, sündmuste ja muudatustega.
Gemoss laieneb - avame uue kaupluse Tartus
2023. aasta 19. September
Gemoss kauplus Tallinnas on avatud juba pea 10 aastat, leides tee toiduarmastajate südamesse hea tootevaliku ning kiire teenindusega. 4. oktoobril avame oma kaupluse ka Tartus.


Kingikataloog 2023
2023. aasta 27. September
Kingituste kataloog koondab endas ärikingituseks sobilikke valmis kingipakke. Samuti saab meie käest tellida täpselt oma maitse järgi kokku pandud kingitusi. Ka kujunduse saame ettevõtte identiteedile vastavalt kohandada.

MONIN CUP ESTONIA võitjaks krooniti Vladislav Maksimenko
2023. aasta 28. September
26. septembril toimunud MONIN CUP ESTONIA esimesed kaks kohta panid kinni Sigmund Freud Bari baarmenid ning kolmanda koha napsas 180 Degrees Restaurant. Vaata võitjate retsepte postitusest.

Hooajaliselt kuumad kokteilid
2023. aasta 20. September
Uuringud näitavad, et 46% tarbijatest muudavad hooaegade vaheldudes ka oma joogieelistusi. Kindlasti tasub seda trendi järgida ka talvist kokteilikaarti koostades.

Just Nature pühadetooted
2023. aasta 17. September
Just Nature on välja töötanud kolm just pühadehooajaks imeliselt sobivat toodet, mis täiendavad igat kingikotti ning sobivad hästi ka ärikingitusteks.

Erik Tammeleht esindab Eestit baarmenide olümpial kasutades MONIN Jabuticaba püreed
2023. aasta 13. September
Baarmenide olümpiaks peetud World Class võistlus toimub sel aastal Brasiilias. Baltikumi esindab meie Erik Tammeleht, kes kasutab oma võistluskokteilis ka just Brasiiliast pärit MONIN Jabuticaba püreed.

Kastanite aeg on kohe käes - naudi neid ka oma joogis!
2023. aasta 8. September
MONIN kastanisiirup on sügishooaja lemmiklaps. Selle kasutamisvõimalused on lõputud – kuumad joogid, karged kokteilid ning miks mitte ka magustoidud! Oleme siin kirja pannud mõned oma selle hooaja lemmikretseptid.

Mandlipaneeringus kanafilee
2023. aasta 7. September
15-minuti retsepte ei ole iialgi liiga palju. Mõnus mahlane ja krõbe kanafilee küpseb ruttu ning koos rohelise salatiga sobib imeliselt kiireks lõuna- või õhtusöögiks.

Just Nature - "linnutoit inimestele" on nüüd saadaval hästivarustatud kauplustes üle Eesti
2023. aasta 4. September
Just Nature uuenenud tootesari teeb tervisliku toitumise lihtsaks. Valikust leiab pähklid, seemned, kuivatatud puuviljad, teraviljad, kaunviljad ja jahud.
#meistriklass #alkoholivaba #kokteilid #kohv #sündmused #HORECA #LYRE'S #MONIN
Tasuta meistriklassid üle Eesti – "DRINKS LAB: värviline tulevik"
2023. aasta 30. August
Sel sügisel toimuvad üle Eesti meistriklassd, mis toovad baarmenide ja baaridaamideni joogimaailma trendid. Koolitused on tasuta, kuid vajalik on eelnev registreerimine.

Toorained sinu äri jaoks
2023. aasta 28. August
Gemossi valikust leiad laia valiku tooraineid, millest paljud on saadaval just suurtes, toiduainetööstusele sobivates pakendites.

iSi sifoonid – võluvits oma loomingu uuele tasemele viimiseks ühtlasi raha säästes!
2023. aasta 21. August
Sifoonpudel on tõeliseks abimeheks kokkadele ja toiduhuvilistele, kes soovivad oma loomingulisust avardada ning valmistada võrratuid toite ja jooke.

Fossil River - sool, aga mitte tavaline!
2023. aasta 21. August
Meie valikusse lisandus erinevate maitsetega vedel sool Hispaaniast. Imeline võimalus lisada maitset ja värskust salatitele, carpacciole, köögiviljadele ning paljule muule.

Robot-Coupe - 2023. aasta uuendus aitab kaasa jätkusuutlikkusele
2023. aasta 18. August
Robot-Coupe ikoonilisi köögikombaine on toodetud juba üle 60 aasta, samas neid pidevalt edasi arendades. Selle aasta uuendused võimaldavad suurköökidel astuda suure sammu zero-waste köögi suunas

MONIN CUP EESTI 2023 ootab osalema
2023. aasta 10. August
MONIN CUP EESTI 2023 toimub 26. septembril TARTUS ja ootab osalema kõiki Eesti baarmene ja baaridaame.

DESSERT LAB: makroonide valmistamine
2023. aasta 17. Juuli
Kaunilt elegantsed makroonid on võitnud paljude südamed, kuid samas kogunud kuulsust ka väga keerulise küpsetisena, mille õnnestumises kunagi kindel olla ei saa. Makroonimeister Arina Bojetskaja õpetab praktilises meistriklassis, kuidas neid hõrke küpsiseid valmistada.

Gluteenivaba toitumine – miks ja kellele?
2023. aasta 13. Juuli
Gluteenivaba dieet on viimasel ajal muutunud üha populaarsemaks ning paljud inimesed otsivad gluteenivabasid alternatiive.

Kolm suvist jäätiseretsepti professionaalidele
2023. aasta 7. Juuni
Suvesoojus lausa kutsub jäätist nautima ning Silikomart vormide abil saad oma kliente üllatada tõeliste kunstiteostega. Siit leiad kolm suviselt särtsakaretsepti.
#teraviljad #inspiratsioon #seemned #toode #retsept #JustNature
Vihmase ilma soe salat kuskussiga
2023. aasta 10. August
Jahedamatel ja vihmasematel päevadel sobivad nautimiseks kõikvõimalikud soojad salatid. Täna jagame sooja kuskussi baasil salati retsepti.


Värskendavad kokteilid MONIN uuenenud rabarberipüreega
2023. aasta 4. Juuli
MONIN tootearendusmeeskond teeb oma tööd alati südamega ning äsja läbis uuenduskuuri rabarberi püree, mis on nüüdsest veelgi autentsema rabarberimaitsega – särtsakas, värske ja hapu.

Imeliselt suvine moussaka
2023. aasta 6. Juuli
Igaüks, kes on Kreekas käinud mäletab tõenäoliselt suussulavat, kreemist ja maitsvat vormirooga nimega moussaka. Lisaks põhikoostisainetele - baklažaan, kartul ja maitsestatud hakkliha - on roa juures oluline kasutada ka väga head oliiviõli.

5 põhjust pähklite lisamiseks oma toidulauale
2023. aasta 30. Juuni
Neil tillukestel looduslikel suupistetel on meile palju pakkuda. Olles ise pähklite suures koguses maaletoojaks saame alati pakkuda väga häid hindasid. Kuid miks üldse pähkleid süüa? Loe blogist.

CAKE LAB: tervislikud ja täistaimsed koogid
2023. aasta 21. Juuni
Läti tippkokk Ina Polišchenko jagab meistriklassis teadmisi vegan- ja tervislikest küpsetistest.

GASTRONOMY LAB: kuidas oma toidud ja joogid iSi abil uuele tasemele viia
2023. aasta 14. Juuni
4. juulil toimub Gemossi stuudios taas molekulaargastronoomia ühe tugisamba – iSi sifoonide meistriklass, mille viib läbi kaasaegse gastronoomia tippekspert Stefan Holzschuh.

HENDI kaunid ja funktsionaalsed tooted kiire tarnega otse sinu ukseni
2023. aasta 7. Juuni
HENDI on alati pühendunud innovaatiliste toodete ja lahenduste loomisele. Nende tähtsaimateks märksõnadeks võiks välja tuua „efektiivsus“, „hügieenilisus“ ja „taskukohane kvaliteet“. Vaata selle aasta kataloogi.

Passionvilja ceviche bataadiga
2023. aasta 3. Juuli
Ceviche on klassikaline Ladina-Ameerika roog, mis seob endas kokku värske kala, tsitrusemahla ja erinevad maitset andvad köögiviljad.Tänase retsepti puhul ka MONIN passiunvilja püree.

7 tegurit, mida endale ideaalse panni valimisel silmas pidada
2023. aasta 29. Mai
Hea pann aitab saavutada täiuslikke küpsetustulemusi ning valmistada maitsvaid ja krõbedaid roogasid. Kuid kuidas valida just endale sobivaim praepann?