GASTRONOMY LAB: Vormid ja tekstuurid toidumaailmas
NB! Koolitaja on haigestunud. Meistriklass toimub 2025. aasta alguses veel tuntuma koolitajaga. Juba registreerunutega võtame ühendust!
Püsige terved!
On teada-tuntud tõde, et visuaalil on toidu nautimise juures väga oluline roll. Välimus on esimene, mida toidu juures märkame ning põnevate tekstuuride ja vormidega road kutsuvad end nautima. Road saab töövõtteid tundes ja õigeid tarvikuid kasutades lihtsalt uuele tasemele viia ning nõnda ka klientidele tipprestorani väärilisi elamusi pakkuda. Meistriklassis jagab oma suurt kogemust Food and Pastry Innovation Lab „Hangar78“ treener ja ja õpetaja Alberto Facchin.
Põhjalikus meistriklassis valmistatakse kuus rooga – kaks eeltoitu, kaks pearooga ning kaks magustoitu.
MEISTRIKLASS TOIMUB:
22.02 kell 10.00-15.00
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn
Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.
Koolitusel valmistatakse:
Eelroad |
Spinati panna cotta |
Porgandi-ingveri mousse
|
Pearoad |
Pannil praetud hirve sisefilee |
Homaaritarrend
|
Magustoidud |
Rummibanaan
|
Gluteenivaba pistaatsiapuru |
Meistriklass toimub inglise keeles vajadusel tõlkega eesti keelde.
Osalustasu: 37€
Kindlusta endale koht meistriklassis ostes pilet siit.
Kohtume Gemoss stuudios 22. veebruaril kell 10.00
KOOLITAJA