KÕIK UUDISED

GASTRONOMY LAB: kuidas oma toidud ja joogid iSi abil uuele tasemele viia

11. mail toimub Gemossi stuudios molekulaargastronoomia ühe tugisamba – iSi sifoonide meistriklass, mille viib läbi kaasaegse gastronoomia tippekspert Stefan Holzschuh. Koolitusel saab hea ülevaate kõigist iSi toodetest leidmaks just enda vajadustele kõige sobivamad tarvikud ning mõistagi on suur rõhk nende praktilisel kasutamisel. Eesti kokkadel, kondiitritel, baarmenidel, joogiekspertidel ja kodustel molekulaargastronoomia austajatel on suurepärane võimalus tutvuda siinsamas Eestis tipptasemel köögitarvikutega, mida kasutavad auhindadega pärjatud professionaalid üle maailma.

MEISTRIKLASS TOIMUB:

11. mai, 10.00-12.00
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn
Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm siin.

PROGRAMM:

Teoreetiline osa

  •          iSi tootesarja tutvustus;
  •          Täielik erinevate sifoonpudelite ning laadimisballoonide selgitus;
  •          Mida kõike sifoonpudeliga teha saab ja mida kindlasti teha ei tohiks;
  •          N2O vahustaja kasutusalad;
  •          Mis vahe on N2 (lämmastik) ja N2O (dilämmastikoksiid) gaasidel.

Praktiline osa

  •          Šokolaadivaht ja muud desserdid sifoonpudeli abil;
  •          Kuidas valmistada iSi abil mokteile ning kasutada seda alkoholivaba veini väärtustajana?
  •          Kuidas valmistada Nitro jooke – näidiseks NITRO MARTINI (MONIN cold-brew ja vaniljesiirupi baasil)?
  •          Kõikvõimalike kihisevate jookide valmistamine – näidiseks KODUNE LIMONAAD (MONIN Cloudy limonaadi mixi ja teekontsentraatide baasil).

Küsimuste ja vastuste osa

 

Meistriklass toimub inglise keeles tõlkega eesti keelde.
Osalustasu: 30€
Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm siin.

Kohtume Gemoss stuudios neljapäeval, 11. mail kell 10.00. 

KOOLITAJA TUTVUSTUS

Stefan Holzschuh on iSi grupi suursaadik, molekulaargastronoomia ekspert ja kaasaegse köögikunsti spetsialist. Ta nõustab ning koolitab kokkasid nii iSi kodumaal Austrias kui ka teistes Euroopa riikides.


Sarnased retseptid