Magus soolased suupisted peolauale: pasteedipallid ja virsiku-tuunikala paadikesed
Eelmise aasta "Meie inimeste retseptid" projekti raames mainis meie tegevjuht Viktoria, et tema praeguse elurütmi juures tegelikult köögis mediteerimiseks palju aega ei jätku. Kui aus olla, siis ega aasta jooksul midagi muutunud ei ole. Pigem vastupidi – tempo on veel hullemaks läinud:
- Jõudsime Gemossis palju uusi projekte ellu kutsuda ja meistriklasse korraldada;
- Saime ühena vähestest Eesti ettevõtetest AA krediidireitingu;
- Osalesime oma toodetega suurel hulgal üritustel ja suurtel messidel;
- Meie ilusad nõud said Masterchefi staariks;
- Käivitasime veel ühe Gemossi enda brändi - Just Nature;
- Avasime uue kaupluse Tartu linnas!
Ja need on ainult mõned meie selle aasta saavutustest. Tegemist on küll ja küll ning põnevaid asju on lähitulevikus tulemas veelgi.
Kuid vahel annab väike paus ja teistsugune aktiivsus võimaluse mõtete korrastamiseks ja tuletab meelde, et lisaks põnevale tööle on elus ka palju muud nautimisväärset. Seda enam, kui tulemus on niivõrd maitsev, et tahaks kohe ka oma peret ja sõpru lõõgastava söögilaua juurde kokku kutsuda. Viktoria kodus on selle hooaja hitt suupistete assortii kahest snäkist, mida mõlemat ühendab soolase ja magusa koos kasutamine. Mõistagi võib neid ka eraldi valmistada.