KÕIK UUDISED

PASTRY LAB: innovatsioon toormaterjalides, retseptid, dekoratsioonid (KOHAD TÄIS)

2. märtsil oleme kutsunud magustoitude meistriklassi läbi viima Itaalia tunnustatud kondiiter-jäätisemeistri LUCA BERNARDINI. Gemoss stuudios toimuval koolitusel tulevad esitlemisele selle aasta magustoitude trendid, innovaatilised suunad kondiitrivormide, dekoratsioonide ning tooraine maailmas. Eesti kondiitritel on suurepärane võimalus tutvuda siinsamas Eestis uue inventari ning toorainega ning saada osa maailma tipptegijate talendist.

MEISTRIKLASS TOIMUB: 

2. märts, 10.00-13.30
Gemossi stuudio, Pallasti 4, Tallinn
Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm SIIN.

PROGRAMM:


Pulmatordid: mitmekihilise tordi valmistamine MY MOUSSE-ga. Uued meetodid külmutatud hoiustamiseks, töö optimeerimine, kulude vähendamine.

Moodne tarte: tarti ning besee valmistamine. Uus viis küpsetiste loomiseks lähtuvalt turu nõudlusest. Meetodid maiustuste kiiresti ja tõhusalt valmistamiseks. Transpordi ja ladustamise lihtsaks muutmine.

Suhkrupasta: dekoratsioonide kiire valmistamine kasutades MODEL PASTE ja DAISY SUGAR PASTE. Kuidas kasutada WONDER PASTE katmaks tähtpäevatorte.

Florentiinid: kuidas kasutada krõbedaid põhjasid. Tutvustatakse erinevaid viise krõbedate põhjade valmistamiseks mandlite, karamelliseeritud puuviljade ja pralineega.

Tunnustatud Itaalia kondiiter LUCA BERNARDINI on oma karjääri pühendanud traditsioonilise gelato ning hõrkude küpsetiste hingeelu peensusteni tundma õppimisele. Alates aastast 2006 on mõlemad saadaval tema „Fuori dal Centro“ kohvikutes Toskaanas. Jäätiseretsepte täiuslikkuseni lihvides on ta uurinud ka paljusid magustoidumaailma uusi stiile, omades praeguseks 360-kraadist desserdikogemust, mis hõlmab ka erinevate tainaste tundmist.
Luca Bernardini


Luca professionaalne püüdlemine kõrgeima kvaliteedini on avanud talle ukse saamaks treeneriks küpsetiste koolis Food and Pastry Innovation Lab „Hangar78“. See kool on loodud Euroopa parimate magustoidumeistrite ning Silikomarti koostöös ning pakub koolitusi nii kohapeal Itaalias kui ka veebi vahendusel. Oleme toonud selle maailmatasemel koolitaja üheks päevaks Eestisse, et ta meie magustoidumeistritele maailma trendid koju kätte tooks. 

Meistriklass toimub itaalia keeles tõlkega eesti keelde.
Osalustasu: 30€
Kindlusta endale koht meistriklassis täites registreerimisvorm SIIN.

Kohtume Gemoss stuudios neljapäeval, 2. märtsil kell 10.00. 


Sarnased retseptid