KÕIK UUDISED

Särtasakas ja tervislik ingver on nüüd MONIN valikus ka kontsentraadina

2024. aasta 12. Veebruar #MONIN #kokteilid #uudis #retsept 

Viimasel viiel aastal on ingver tõusnud üheks jookidemaailma trendikaimaks maitseks. Külmade jookide hulgas on see 15 armastatuima maitse seas, kuumade jookide hulgas lausa 10 armastatuima maitse seas ning ennustatakse, et aastaks 2030 tõuseb ingveri turg veel vähemalt 7%.

Tarbijad teevad üha tervislikumaid ostuotsuseid. Kvaliteetne elustiil ja tervislik toitumine on moes ning immuunsust turgutavate toodete eest ollakse nõus märkimisväärselt rohkem maksma. MONIN uus ingveri kontsentraat sai inspiratsiooni neist mõlemast trendist ning on nüüd saadaval!

Kuna tarbijad otsivad üha enam viise oma tervise loomulikul teel parandamiseks, siis on ingver loogiline valik. See juur on tuntud oma paljude tervisekasude poolest nagu põletiku vähendamine, seedimise soodustamine ning immuunsüsteemi toetamine. MONIN ingveri kontsentraati kasutatakse täpselt samamoodi, nagu värsket ingverimahla, kuid selle ladustamine ning säilitamine on oluliselt lihtsam ning restorani- ja baarikeskkonnas on kontsentraadi kasutamine kiirem, mugavam ning kuluefektiivsem.

Käsitsi valmistatud ingveriõlu

Võrreldes valmisjoogiga saad ingveriõlut ise kokku segades autentsema joogi, teenida suuremat kasumit, vähendada laopinda ning vältida igasugust raiskamist.

KOOSTISOSAD
30 ml MONIN ingveri kontsentraat
25 ml MONIN roosuhkru siirup 
20 ml sidrunimahl
100 ml gaseeritud vesi

VALMISTAMINE
Sega kõik koostisosad omavahel ja serveeri.

Kuum ingverilimonaad

KOOSTISOSAD
20 ml MONIN sidruni rantcho kontsentraat
20 ml MONIN ingveri kontsentraat
200 ml kuum vesi

VALMISTAMINE
Sega kõik koostisosad ja kaunista tsitrusekoore, kuivatatud tsitruseviilude või ingveriga.