Tomati-India pähkli karrikaste röstitud kikerhernestega
Meie turunduskonsultant Kadri armastab kõike toiduga seonduvat ning võtab hea meelega ka väljakutsed vastu. Seekordne kastme retsept on tema enda blogis juba ammu kirjas ning originaali saab piiluda siit, aga meiega jagas ta mõnevõrra muudetud retsepti, sest kui juba on võimalus katsetada iSi sifoonpudelit, siis see väljakutse tuleb kindlasti vastu võtta!
India pähklid on hea viis tomatikastmele kreemisust juurde anda ning kastmes kasutatud tšilli kogus on kohane pigem neile, kes tulisemat toitu armastavad. Kui sina vürtsisõber pole, siis võid julgelt tšilli välja jätta, sest ülejäänud vürtsid lisavad ohtralt maitset ilma suud põlema panemata.
Kasutades iSi sifoonpudelit on kaste kindlasti vaja väga siidiseks blenderdada ning kurnata pudelisse läbi väga peenikese sõela. Kui sul sifoonpudelit ei ole, siis loomulikult saad kastme otse potist või pannilt serveerida ning sel juhul ei ole seda vaja ka sõeluda.