ET

GEMOSS osaleb Tallinn Food Festil 29.09-1.10.2022

Juba 29-aastase ajalooga toidumessil on esindatud üle 165 eksponendi, teiste hulgas ka meie. Ootame külastajaid 29.09-1.10 Eesti Näituste Messikeskuses (Pirita tee 28, Tallinn). Neljapäeval ning reedel on mess avatud vaid kutsetega erialaspetsialistidele, laupäeval oodatakse kõiki huvilisi.

Toidumessil tutvustame külastajatele uuenduskuuri läbinud JUST NATURE brändi; low-ABV ja no-ABV kokteilide kontseptsiooni; smart kitchen tööriistu ning palju muud. Olete oodatud  Gemossi stendi C-209 ka kõigi muude (võimalikku) koostööd puudutavate küsimustega

GEMOSS stendis C-209 toimuvad workshopid

NB! Ina Polischenko on kahjuks haigestunud ning tema töötoad jäävad ära. Kutsume ta õige pea Eestisse eraldi töötubasid läbi viima ning anname sellest teada sotsiaalmeedia vahendusel.

NELJAPÄEV, 29.09 

12.00-12.35 KOHVIPAUS
Cold-brew kohv ning jahutatud kohvijoogid
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld

13.30-14.05 SPRITZIPAUS
Mis peitub Spritz kokteilide populaarsuse taga?
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld

15.00-15.35 PÕNEV KOKTEILIMAAILM
Low-ABV ja no-ABV kokteilid igast maailma nurgast
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld

REEDE, 30.09

11.00-11.35 KOHVIPAUS
Cold-brew kohv ning jahutatud kohvijoogid
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld

12.00-12.30 INNOVAATILINE TAIMETOIT
Vürtsitatud hernehelbed: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko

12.30-13.05 SPRITZIPAUS
Mis peitub Spritz kokteilide populaarsuse taga?
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld

13.30-14.30 ÄRI: TÄNAVATOIDU JA SMART KITCHEN TÖÖRIISTAD
Kuidas väikses köögis maksimaalne tulemus saavutada
Läti tippkokk Ina Polischenko

14.45-15.30 JUST NATURE – TERAVILJAD SINU KÖÖGIS
Kuidas lisada menüüsse rohkem teravilju: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko

15.30-16.05 PÕNEV KOKTEILIMAAILM
Low-ABV ja no-ABV kokteilid igast maailma nurgast
Gemoss Eesti jookide kategooriajuht Haim-Vital Grinfeld

LAUPÄEV 1.10

12.00-12.30 INNOVAATILINE TAIMETOIT
Vürtsitatud hernehelbed: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko

13.00-14.00 ÄRI: TÄNAVATOIDU JA SMART KITCHEN TÖÖRIISTAD
Kuidas väikses köögis maksimaalne tulemus saavutada
Läti tippkokk Ina Polischenko

14.30-15.15JUST NATURE – TERAVILJAD SINU KÖÖGIS
Kuidas lisada menüüsse rohkem teravilju: valmistamine ja degustatsioon
Läti tippkokk Ina Polischenko

 

Kohtume Eesti Näituste Messikeskuses 29.09-1.10.2022!
Lisainfot toidumessi kohta leiad siit.

Sulle võib huvi pakkuda